За да виждате този флаш Ви е нужен
Adobe Flash Player версия 6 или по-висока!

Get Adobe Flash player

BULGARIA HOLIDAYS HOTELS & RESORTS
PROPERTY MANAGEMENT
ДЕТСКИ ПРОГРАМИ
СВАТБЕНИ ТЪРЖЕСТВА
КОНФЕРЕНЦИИ И МЕРОПРИЯТИЯ
СПОРТНИ ДЕЙНОСТИ
ХОТЕЛИ И ПОЧИВКИ В БЪЛГАРИЯ
ХОТЕЛИ И ПОЧИВКИ В ЧУЖБИНА
ТРАНСПОРТ
ГАЛЕРИЯ

НОВИНИ И СЪБИТИЯ
14 Септември 2014
Детски голф турнири 2014 в Пирин Голф & Кънтри Клуб
13 Април 2014
Ден на отворените врати в Пирин Голф & Кънтри Клуб
05 Април 2014
Откриване на Голф Сезона с Domaine Boyar в Пирин Голф & Кънтри Клуб
05 Април 2014
Голф календар 2014г. в Пирин Голф & Кънтри Клуб
11 Февруари 2014
Свети Валентин - романтична вечеря с дегустация на вино в Пирин Голф Хотел & СПА *****
архив новиниВАЛУТНИ КУРСОВЕ
EUR    GBP   
RUB     RON   
USD    CHF   

  * - за 100 рубли
  ** - за 10 леи
търсене:
началоСанкт Петербург и Москва през Юли

8 дни / 7 Нощувки
21.07.2018 г.
Цена от:  1329 EUR


 
1 ден:
Среща на летище София, Терминал 2, два часа преди полета. Полет с АК Aeroflot от София. Кацане на летище Шереметиево в Москва. Полет до Санкт Петербург. Пристигане и трансфер до хотела. По пътя - първо запознанство с града. Настаняване в хотел 1913 4*. Нощувка.

2 ден:
Закуска в хотела.
10:00 ч. Среща с българския гид в лобито на хотела. Отпътуване по програма.
11:30 ч. Посещение на Царско село и лятната резиденция на Екатерина Велика с разглеждане на кехлибарената стая.
Строителството на двореца на Екатерина е започнало през 1717 година по поръчка на Петър Велики, като подарък за своята втора съпруга Екатерина I и в първоначалният си вид е представлявал скромна двуетажна постройка. Своето неповторимо величие Екатерининския дворец дължи на императрица Елизабет, която е дъщеря на Екатерина I и Петър Велики. Императрицата е била запленена от неповторимата атмосфера на Царско село и решава, че именно там ще е нейната главна лятна резиденция.
14:00 – 15:00 ч. Обед в ресторант в Outlet Village Pulkovo.
Отпътуване за Санкт Петербург.
16:30 ч. Връщане в Санкт-Петербург. Свободно време и нощувка.

3 ден:
Закуска в хотела.
09:00 ч. Среща с екскурзовода в лобито на хотела. Обзорна екскурзия на Санкт Петербург.
Санкт Петербург е един от най-красивите градове в света с много исторически паметници и атракции. Не само творчеството на великите архитекти, но и улиците на Санкт Петербург са историческа стойност и радват своите гости и жители на Санкт Петербург.
11:00 ч. Посещение на Исакиевски събор и Колонадата.
Исакиевски събор е проектиран през 1818 г. от френския архитект Огюст Монферанд и официално е завършен през 1858 г. Исакиевската катедрала в една от най-впечатляващите забележителности на Санкт Петербург. Огромният позлатен купол на Исакиевската катедрала може да бъде видян от всички краища на бившата руска столица и е символа на Петербург. Посетителите на храма също имат възможност да изкачат многото стъпала (300 на брой) до основата на купола, откъдето има специално място за наблюдение, предлагащо невероятна гледка към Санкт Петербург.
12:30 - 13:30 ч. Посещение на Петропавловската крепост, Петропавловския събор и гробницата на династията Романови.
Петропавловската крепост е историческото ядро на Петербург, военно-инженерен и културен паметник. Построена е по заповед на Петър Велики в началото на 18-ти век. Крепостта е разположена на Заешкия остров, на северния бряг на река Нева. В архитектурния ансамбъл влизат укрепленията - крепостни стени, куртини, бастиони и равелини; парадните Петровски врати, украсени с барелеф "Низвержение на Симон Мага от Свети Петър", произведение на Конрад Оснер; Ботния дом, в която се помещава точна реплика на бота на Петър I -”дядото на руския флот" (оригиналът е сега в Централния военно-морски музей); зданието на Монетния двор; Инженерния дом, Комендантския дом.
14:30 ч. Връане в хотела. Свободно време и нощувка.
Възможност за екскурзия разходка по реките и каналите с корабче срещу допълнително заплащане при мин. 10 човека (40 евро на човек) - допълнителна уникална възможност да минете под един от най-красивите мостове на Санкт Петербург - Троицки. Екскурзията по река Нева е и възможност да бъдете между величествената Петропавловска крепост, в която се намира най-големия брой на камбани в света и Ермитажа.

4 ден:
Закуска в хотела.
09:00 ч. Среща с екскурзовода във фоайето на хотела за екскурзия до Петерхоф с посещение на Големия дворец. Разходка по Долния парк с разглеждане на фонтаните.
10:00 ч. Пристигане в Петерхоф.
Основан в началото на XVIII век от император Петър I недалеч от новата северна столица - Санкт Петербург, Петерхоф е замислен като най-прекрасна официална царска лятна резиденция, която да съперничи по блясък и разкош на Версайския дворец, от чиято красота е бил запленен императора. Издигнатите дворцови комплекси и фонтани на Петерхоф са го превърнали в най-красивата царска резиденция. Общо в Петерхоф има 3 каскади и 144 фонтана. Дворецът е едно доказателство за разточителството, в което са живеели царските особи в Санкт Петербург. Посещение на ансамбъла фонтани в Долния парк.
12:30 - 13:30 ч. Обяд в ресторант "Штандарт".
Разположен на едно от най-живописните места на Санкт Петербург, на брега на Финския залив. В менюто на ресторанта присъстват традиционни руски специалитети и ястия от европейската кухня.
14:00 ч. Отпътуване за Санкт-Петербург.
15:00 - 17:00 ч. Посещение в Ермитажа.
Ермитажът е най-големият музей в Русия и един от най-големите, най-старите в света художествени и културно-исторически музеи. Общата площ на музея е 127 478 m2 и има над 350 зали. Специално място заема парадния интериор на двореца. Възниква през 1764 като частна колекция на Екатерина II, и е открит за обществеността през 1852 г. Разполага с богати колекции от паметници на първобитни, древноизточни, древноегипетски, антични и средновековни култури, изкуство от Западна и Източна Европа, археологически и художествени паметници от Азия, паметници на руската култура VIII-XIX век.
18:00 ч. Връщане в хотела. Свободно време. Нощувка.

5 ден:
Освобождаване на стаите.
07:30 ч. Трансфер до ЖП гарата с придружаващ групата гид с български език.
09:30 ч. Отпътуване за Москва с високоскоростен влак Сапсан.
13:30 ч. Пристигане в Москва. Посрещане от българскоговорящ представител на фирмата и трансфер до хотела. По време на трансфера ще е Вашето първоначално запознаване със столицата на Русия. Настаняване в хотел Izmailovo Delta Hotel 4*. Свободно време. Нощувка.

6 ден:
Закуска.
10:00 ч Среща с гида в лобито на хотела.
12:00 ч. Посещение на Храма „Христос Спасител“.
Катедралният храм "Христос Спасител" е най-високата православна църква в света. Построен е в знак на благодарност към Бог за неговата помощ и закрила в труден период за Русия по време на Отечествената война през 1812 година. Той е паметник на руския народ за тяхната смелост и героизъм.
13.00 – 14.00 ч. Свободно време за обяд.
15:00 - 17:00 ч. Посещение на Третяковската галерия.
Третяковската галерия е най-известният музей на изкуството в столицата, основана от търговеца Павел Третяков през 1856 г. Днес тя е най-голямата обществена културна институция, която се състои от няколко музеи, като главен между тях остава музейният комплекс на Лаврушката пресечка. Днес галерията съхранява някои от най-големите и значими колекции на руското изобразително изкуство. Галерията разполага с над 130 000 произведения на живописта, графиката и скулптурата.
18:00 ч. Трансфер до хотела. Свободна вечер. Нощувка.

7 ден:
Закуска в хотела.
10:00 ч Среща с гида в лобито на хотела.
11:00 ч. Посещение на Кремъл.
Главната забележителност на града, архитектурен комплекс, официална резиденция на президента на Русия - е разположен в сърцето на руската столица. Неговите мощни стени и кули, златни куполи и древни катедрали и дворци се простират на Боровицкия хълм над река Москва и образуват неповторим по красота и величие архитектурно-художествен ансамбъл. Комплексът е включен в списъка за световно културно наследство на ЮНЕСКО. По време на екскурзията ще разгледате Ивановския площад със знаменитите Цар Пушка и Цар Камбана, Успенския, Архангелския и Благовещенския събор.
Посещение на Оръжейната палата.
Московски музей - съкровищница - част от комплекса Големия Кремълски дворец. Разположен е в сграда построена през 1851 година от архитекта Константин Тоном. Тук се съхраняват златни и сребърни скъпоценности, дарове от чужди дипломати, царските регалии, царския обоз, каляски, военни трофеи и други скъпоценности, като колекциите на музея са събирани в продължение на векове.
14:00 ч. Свободно време за шопинг и обяд на Червения площад.
17:00 ч. Връщане в хотела. Свободно време. Нощувка.

8 ден:
Освобождаване на стаята.
Среща с представител на фирмата във фоайето на хотела. Трансфер до летището за полет - Москва - София с авиокомпания Aeroflot. Пристигане на летище София, Терминал 2.


ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ:
 • Самолетни билети София - Москва - Санкт Петербург и Москва - София с АК "Aeroflot";
 • Пътнически и летищни такси в размер на 124 евро към 27.10.2017 (цената подлежи на препотвърждение при издаване на самолетния билет);
 • 1 брой ръчен багаж до 10 кг и 1 брой чекиран багаж до 23 кг на пътник;
 • Трансфери летище - хотел - летище;
 • Билет за високоскоростен влак "Сапсан" по направление Санкт Петербург - Москва;
 • 4 нощувки в Санкт Петербург в хотел 1913 4* с включена закуска;
 • 3 нощувки в Москва в Izmailovo Delta Hotel 4* с включена закуска;
 • Трансфер с автобус по време на екскурзионната програмата (където е необходимо);
 • Лицензиран български екскурзовод по време на цялото пътуване;
 • Всички упоменати в програмата екскурзии:
  • Посещение на Царско село и двореца на Екатерина I с разглеждане на кехлибарената стая;
  • Посещение на Исакиевски събор и Колонадата;
  • Посещение на Петропавловската крепост, Петропавловския събор и гробницата на династията Романови;
  • Посещение на Ермитажа;
  • Екскурзия до Петерхоф с посещение на Големия дворец. Разходка по Долния парк с разглеждане на фонтаните;
  • Посещение на Кремъл; ще разгледате Ивановския площад със знаменитите Цар Пушка и Цар Камбана, Успенския, Архангелския и Благовещенския събор;
  • Посещение на Оръжейната палата - Московски музей;
  • Посещение на Храма „Христос Спасител“;
  • Посещение на Третяковската галерия.
 • Входни такси за посещаваните музеи;
 • Обед в ресторант в Outlet Village Pulkovo;
 • Обяд в ресторант "Штандарт" в Петерхоф;
 • Такса регистрация на чуждестранни граждани за хотелите;
 • Медицинска застраховка с покритие 30000 €.

ЦЕНИТЕ НЕ ВКЛЮЧВАТ:
 • стойността на руската виза за български граждани със срок за издаване 14 календарни дни с включена такса визов център – 119 лв.**.
 • лични разходи;
 • доплащане за медицинска застраховка за лица над 66 г: 13 евро за 8 дни;
 • Възможност за екскурзия разходка по реките и каналите с корабче срещу допълнително заплащане при мин. 15 човека (40 евро на човек);
 • Застраховка "Отмяна на пътуване".

 • Цените са валидни за български граждани. Цените за чужди граждани, както и цени при пътуване на бебета до 2 години се предоставят след запитване за конкретна дата на пътуване, хотел и тип настаняване.
 • Туроператорът си запазва правото за промени в последователността на провеждане на екскурзионната програма.

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ:

1. Плащания:
 • авансово плащане от 30% при записване;
 • пълното плащане трябва да е извършено най-късно до 45 дни преди датата на пътуване /по промоционални оферти за ранни записвания пълното плащане трябва да е извършено в указания за съответната оферта срок/.

2. Анулационни срокове:
 • Крайният срок, в който потребителят може да се откаже от договора (анулация на пътуването), без да дължи неустойка е 45 дни преди датата на пътуването. След този период са валидни следните неустойки при анулация на пътуването от страна на потребителя:
  • от 44 до 30 дни преди датата на отпътуване - 30% неустойка от общата цена на пътуването;
  • от 29 до 15 дни преди датата на пътуването - 50% неустойка от общата цена на пътуването;
  • от 14 дни до 0 дни преди датата на пътуването - 100% неустойка от общата цена на пътуването.

3. Необходими документи:
 • трите имена на латиница по международен паспорт, ЕГН и копие на международен паспорт.

Паспортен и визов режим:
 • необходима е виза и тя следва да бъде получена предварително. Не се издават визи на граничните пунктове.
 • Минималната препоръчителна валидност на паспорта е 6 месеца, считано от датата на свършването на срока на действие на визата.
 • Необходими документи за виза:
 • Международен паспорт;
 • Ксерокопие на паспорта;
 • Попълнена визова анкета https://visa.kdmid.ru;
 • Една снимка /цветна, с размери 3,5 х 4,5 см/.

 • Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 20. Срок за уведомление за ненабран мин. брой участници: 10 дни преди датата на отпътуване.
 • Промоционални цени за ранни записвания, ако има такива, са валидни при определени условия, които са описани в съответните ценови оферти. Промоцията за ранни записвания за отделни хотели може да бъде прекратена и преди посочения срок на действие в случай на изчерпване на предвидения за продажба по ранни записвания брой стаи в тези хотели.
 • Медицинската застраховка е сключена в ''Групама Застраховане'' ЕАД /асистираща компания: EUROCROSS ASSISTANCE/. В случай на заболяване или злополука по време на Вашето пътуване и в случай, че се нуждаете от незабавна лекарска помощ, моля следвайте указанията, които ще намерите приложени в документите във Вашия травелпак - Общи условия по застраховката, за навременното и правилно използване на застраховката при Вашето лечение.
 • Необходимо е да притежавате валиден задграничен паспорт и виза за Руската федерация. Минималната препоръчителна валидност на паспорта е 6 месеца, считано от датата на изтичане на срока на действие на визата. На територията на РФ не се допуска влизане с валиден паспорт и виза, поставена в невалиден паспорт. Задължително изискване е визата да бъде поставена на валидния документ за пътуване.

СПЕЦИАЛНИ ОФЕРТИ

Голф лагер за деца "Магията на Голфа" - Пирин Голф & Кънтри Клуб
СПА КОМПЛЕКС КАТАРИНО **** - Промоционална оферта Лято 2014
ПИРИН ГОЛФ ХОТЕЛ & СПА ***** - Ценова оферта лято 2014
ХОТЕЛ РАЗЛОГ *** - Промоционална Оферта Лято 2014
ПИРИН ГОЛФ ВАКАНЦИОННИ ИМОТИ **** - Промоционална оферта лято ...

всички оферти »    


КАЛЕНДАР


ДЕСТИНАЦИИ

Австрия
Англия
Германия
Гърция
Дубай
Египет
Израел
Иран
Испания
Италия
Малта
Мароко
Португалия
Програми 55+
Русия
Тунис
Турция
Франция
Хърватска
Черна Гора
Чехия
 
  www.bulgariaholidays-bg.com © 2014 България Холидейз. Всички права запазени.

дизайн и програмиране:
УебДизайн Професионалистите се отличават
 
eXTReMe Tracker